MREŽA BOND Državna tajnica S. Đurić: Poslovna zona Ivanec – kvalitetan kandidat i partner Foto: Grad Ivanec

MREŽA BOND Državna tajnica S. Đurić: Poslovna zona Ivanec – kvalitetan kandidat i partner

Varaždinske vijesti | 16.6.2021. u 10:01h | Objavljeno u Našim krajem

U organizaciji HAMAG-BICRO-a (Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije), od 9. do 11. lipnja u Opatiji je održana konferencija otvaranja projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) - FAZA 2 (BOND 2)“, a ujedno i osnivačka Skupština Mreže Bond. U tu je mrežu, i to u funkciji punopravne članice, uvrštena i Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Direktorica Poslovne zone mr. sc. oec. Lana Labaš tom je prilikom potpisala pristupnicu za članstvo u udruzi, čime je ova gradska tvrtka preuzela obvezu aktivnog doprinosa u razvoju mjera, potpora, novih usluga i jačanju kapaciteta koje će članice Mreže BOND i sudionice na projektu provoditi u iduće dvije godine, koliko je predviđeno njegovo trajanje.

- Posebno veseli najavljeni fokus aktivnosti na certificiranje kvalitete poduzetničko-potpornih institucija (u takve institucije spada i Poslovna zona Ivanec), za koje će se u pilot projektu odabrati 15 članica za testnu provjeru. Posebno veseli što je sudionica i gošća konferencije, državna tajnica u MRRFEU Spomenka Đurić, istaknula upravo Poslovnu zonu Ivanec d.o.o. kao dobrog kandidata i kvalitetnog partnera za rad u radnim tijelima koja će definirati kriterije i uvjete certificiranja - ističu iz Grada Ivanca.

Pritom je posebno istaknula iskustvo Zone u višegodišnjoj provedbi procesa certificiranja Ivanca kao grada s povoljnim poslovnim okružjem (BFC certifikat), a koji je Grad Ivanec osvojio još 2013. godine te ga otad uspio potvrditi po treći put.

Uspostavljena Mreža BOND trenutačno okuplja 91 poduzetničku potpornu instituciju s područja cijele Hrvatske, a krajnji cilj joj je doprinos u osiguranju stabilnog rasta i ravnomjernijeg regionalnog razvoja cjelokupnog gospodarstva. Nastavak je to projekta iz 2017. godine (BOND I), u kome je Poslovna zona Ivanec d.o.o. također sudjelovala te bila odabrana za provedbu jedne od pilot usluga mreže - poslovno mentorstvo poduzetnika početnika.

Uz Poslovnu zonu Ivanec d.o.o., s područja Varaždinske županije u ovom projektu sudjeluje još jedino Tehnološki park Varaždin.

mreza_bond_poslovna_zona_ivanec_15062021_2.jpg

mreza_bond_poslovna_zona_ivanec_15062021_1.jpg

mreza_bond_poslovna_zona_ivanec_15062021_3.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci