Mještanima Gečkovca i Vuglovca na korištenje predan novi društveni dom Foto: Grad Ivanec

Mještanima Gečkovca i Vuglovca na korištenje predan novi društveni dom

Varaždinske vijesti | 23.6.2020. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

U četvrtak, 18. lipnja, ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić i resorna pročelnica Marina Držaić su mještanima mjesnih odbora Vuglovec i Gečkovec na korištenje predali novi društveni dom.

S obzirom na to da je objekt namijenjen dvama mjesnim odborima, na parceli pokraj nogometnog igrališta izgrađen je veći društveni dom, tlocrtne površine 145 m2, s glavnom dvoranom, kuhinjom, terasom, sanitarnim čvorom i pratećim prostorima.

Iako na objektu još ima posla (predstoji uređenje fasade i okoliša), dom je potpuno spreman za korištenje. Čajna kuhinja u cijelosti je opremljena svim potrebnim elementima, štednjakom i hladnjacima (od kojih je jedan doniran), dok su za glavnu dvoranu nabavljeni kvalitetni stolovi i stolci.

Na novom prostoru Gradu su zahvalili predsjednici Vijeća MO-a Gečkovec Vladimir Kocijan i Vijeća MO-a Vuglovec Marina Putar. Izrazi zahvalnosti upućeni su i svim ostalima koji su pomagali u njegovoj gradnji uređenju, prvenstveno V. Kocijanu i Tomici Putareku te sponzorima. Radove je izveo Zidarsko-fasaderski obrt Đuras iz Margečana, projekte potpisuje Studio Nexar, a nadzor je odradila tvrtka IPC inženjering Ivanec.

- Ovo je vaš dom, vi njime upravljate i koristite ga što više! Drago mi je što su mještani već rezervirali dom za prvu proslavu već ove nedjelje, a pozivam vas da ga koristite i za sve ostale društvene i obiteljske skupove – kazao je u kratkom prigodnom obraćanju gradonačelnik Batinić te izrazio zadovoljstvo najavom mještana da će oba mjesna odbora u domu prvi put održati izbore 5. srpnja.

ivanec_geckovec_vuglovec_dom_2.jpg