Mirko Korotaj: Hvala svim mještanima na podršci, program ćemo ispuniti u potpunosti

Varaždinske vijesti | 16.5.2021. u 23:46h | Objavljeno u Našim krajem

Aktualni načelnik općine Cestica Mirko Korotaj, kao kandidat Hrvatske narodne stranke za načelnika općine Cestica, ostvario je pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora te će biti na čelu općine sljedeće četiri godine.

Nakon službene potvrde rezultata izbora, Mirko Korotaj je izjavio:

– Želim na početku zahvaliti svim mještankama i mještanima na ukazanom povjerenju u prvom krugu izbora. Takva podrška je prije svega velika obveza da u naredne četiri godine ispunimo sve točke iz našeg programa kojeg smo predstavili u kampanji. Na isti način vodio sam općinu u proteklom mandatu, ostvarujući sva dana obećanja i očito je da su to mještani prepoznali. Takav način rada u politici mora biti na svim razinama, od naše lokalne preko gradskih, županijskih te one državne. Mjerljivi rezultati i ispunjavanje izbornih programa kriteriji su kojih se držim u politici, a isto ću ubuduće nametati prvo u Hrvatskoj narodnoj stranci, a nakon toga i u djelovanju svih razina vlasti.

Kratko se osvrnuo i na proteklu kampanju, koje je ovaj put prošla u nešto drugačijem obliku od uobičajene:

– Iako je tijekom kampanje bilo određenih negativnosti, ne bih se želio previše na to osvrtati, kao što se nisam ni prije. Želim zahvaliti svima koji su sudjelovali na ovim izborima, kandidatima za načelnike i vijećnike, članovima biračkih odbora te mještanima koji su iskazali svoj odabir izlaskom ili neizlaskom na izbore. Naših sedam vijećnika koji čine većinu u Općinskom vijeću sigurno će pokazati odgovornost u vođenju općine i građani mogu biti sigurni da će HNS na čelu s načelnikom ostvariti sve zacrtane ciljeve. Očekujem odličnu suradnju unutar Općinskog vijeća, ali prvenstveno sa mještanima kao i do sada, koji su me uvijek najviše inspirirali i bili poticaj da naša Cestica bude još bolja!