MARTIJANEC PRE-KOM donirao televizor dječjem vrtiću ''Vlakić'' Foto: Općina Martijanec

MARTIJANEC PRE-KOM donirao televizor dječjem vrtiću ''Vlakić''

VV | 10.3.2022. u 18:53h | Objavljeno u Našim krajem

Predstavnici komunalnog poduzeća PRE-KOM iz Preloga uručili su donaciju dječjem vrtiću ''Vlakić'' u Martijancu. Radi se o jednom od 20 televizora namijenjenih za 20 dječjih vrtića s područja JLS-a gdje PRE-KOM sakuplja otpad. Donacije televizora dodjeljuju se povodom 20 godina rada tvrtke PRE-KOM.

- Prije 20 godina Grad Prelog osnovao je komunalno poduzeće za obavljanja javne usluge sakupljanja otpada, održavanje javnih površina i groblja, dimnjačarskih usluga. Nakon nekoliko godina suradnja se proširila na okolne JLS, a danas PRE-KOM okuplja još 13 JLS (Donja Dubrava, Donji Vidovec, Goričan, Kotoriba, Donji Kraljevec, Belica, Dekanovec, Domašinec, Martijanec, Podturen, Pribislavec i Jalžabet). Ovo zajedništvo prvenstveno je počelo radi javne usluge sakupljanja komunalnog otpada za koju možemo reći da je civilizacijski doseg. PRE-KOM je danas lider gospodarenja otpadom koji odvojeno sakuplja i obrađuje 65% otpada, a ovi rezultati su rad naših korisnika, naši vlasnika i rad radnika PRE-KOM koji rade po suncu, kiši ili snijegu - poručuju iz PRE-KOM-a.

U ime dječjeg vrtića ''Vlakić'' donaciju je primila ravnateljica Suzana Galauer, uz prisustvo načelnika Branimira Nađa, te se od srca zahvalila predstavnicima PRE-KOM-a.

- Od srca zahvaljujem PRE-KOM-u na ovoj vrijednoj donaciji, jako sam sretna jer ste se sjetili dječjih vrtića kojima će ovi televizori sigurno biti od velike koristi - rekla je ravnateljica Galauer.

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci