Mališani vrtićke skupine “Srčeka” posjetili komunalnu tvrtku Priroda d.o.o.

vv | 22.9.2023. u 14:30h | Objavljeno u Našim krajem

Kroz razgovor o zanimanjima djeca uče o vrijednostima i doprinosu različitih zanimanja i poslova, uče povezivati poslove s njihovim značenjem za osobni život i zajednicu.

Mnoštvo novih spoznaja različitim zanimanjima pridonijeti će promicanju pozitivnih vrijednosti i stjecanju iskustva. Djeca su uvidjela kako su sva zanimanja jednako vrijedna ako se rade pošteno i s ljubavlju, jer svaki čovjek svojim radom doprinosi društvenom životu.

Tako ih je u komunalnoj tvrtki Priroda d.o.o.  dočekao direktor Denis Šincek, djelatnici Nikola Jambriško i Danijel Šagi i komunalni redar - referent Andrej Knežević, te im se na kraju pridružio i načelnik Posavec.

- Djeca vrtićke skupine “Srčeka” su tako jučer u sklopu projekta “Zanimanja roditelja” posjetili komunalnu tvrtku Priroda d.o.o. koja je u 100% vlasništvu Općine Petrijanec. Bila je ovo odlična prilika da se djeca upoznaju sa samim radom tvrtke, vidjeli su traktor i priključne strojeve, različite kosilice te smo na kraju ponovili kako se razvrstava otpad  - naglasio je načelnik Posavec

Skupina sa svojim odgojiteljicama se zahvalila svim sudionicima projekta, naročito roditeljima kao glavnim akterima istoga koji su svojim angažmanom uvelike pomogli djeci upoznati vrijednosti pojedinih zanimanja.