Ludbreg: Pomoć roditeljima u plaćanju vrtića, do kraja travnja nema naplate parkiranja Foto: VV arhiva

Ludbreg: Pomoć roditeljima u plaćanju vrtića, do kraja travnja nema naplate parkiranja

I.D./Varaždinske vijesti | 25.3.2020. u 14:33h | Objavljeno u Našim krajem

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Grada Ludbrega, kojim je obustavljen redovni rad vezan uz prijam djece u Dječjem vrtiću "Radost" Ludbreg te preporuci dječjim vrtićima na području Grada Ludbreg čiji su osnivači privatne osobe za obustavu redovnog rada vezanog uz prijam djece, Grad Ludbreg donio je Odluku kojom će za mjesec ožujak, sukladno Programu javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Ludbrega i Odluci o sufinanciranju boravka djece u dječjim vrtićima u 2020. godini, osigurati sufinanciranje.

Roditeljima čija djeca pohađaju Dječji vrtić "Radost" Ludbreg određuje se za mjesec ožujka plaćanje 50 posto utvrđenog iznosa, a ista je preporuka i za plaćanje, odnosno sufinanciranje roditelja čija djeca pohađaju dječje vrtiće "Iskrica-Bernarda Varga" i "Smjehuljica". Grad Ludbreg će od 1. travnja pa do početka redovnog rada vezanog uz prijam djece u svim dječjim vrtićima na području Grada Ludbrega osigurati iznos sufinanciranja u iznosu od 800,00 kuna po djetetu na bazi broja djece u ožujku.

Također, zbog epidemije koronavirusa, dogovorom Grada Ludbrega i tvrtke Crtorad d.o.o. na području Ludbrega do kraja travnja neće biti naplate parkiranja.

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić još jednom apelira na sve građane da se drže uputa Stožera civilne zaštite RH, a za sva pitanja o provedbi mjera i propusnicama mogu dobiti upitom na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u