Ludbreg: Centar svijeta i ove godine postaje središte rekreacije i aktivnog života

vv | 13.2.2024. u 08:10h | Objavljeno u Našim krajem

Već četiri godine, svakog proljeća, grad Ludbreg i njegova okolica, poznati kao „Centar svijeta“, postaju i jedno od središta rekreacije, aktivnog života i boravka u prirodi.

Za to je zaslužna po mnogočemu jedinstvena manifestacija „Welcome Spring festival“. Kroz četiri vikenda tijekom ožujka Ludbreg i zeleni i dinamični krajolik koji ga okružuje postat će poprište niza uzbudljivih, zanimljivih i inspirativnih outdoor događanja: raznih utrka, programa za djecu te rekreativnih i zabavnih sadržaja koji imaju zajednički cilj – probuditi nas iz zimskog sna i potaknuti na aktivni boravak u prirodi.

Welcome Spring je najveći outdoor festival u Varaždinskoj županiji i jedno od najzanimljivijih sportsko-rekreativnih događanja u kontinentalnoj Hrvatskoj. Kroz 4 vikenda u ožujku (od 2.3. do 2.4.) očekuje nas niz sportskih događanja – trkačkih, trail i biciklističkih utrka, planinarenja, hodanja, kayakinga i sadržaja za djecu.

- Ako se rekreativno bavite trčanjem, biciklizmom, veslanjem, planinarenjem, canicross-om ili se jednostavno volite kretati i uživate u boravku pod vedrim nebom - pridružite nam se u Centru svijeta! - poručili su iz Grada Ludbrega.

Prijave i detaljnije informacije će uskoro biti dostupne, a sve informacije mogu se pratiti na službenoj web stranici festivala: https://www.welcome-spring.hr/