LJUBEŠĆICA Trinaestu godinu zaredom raspisan natječaj za dodjelu stipendija

| 9.10.2021. u 11:49h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Ljubešćica i ove godine, već trinaestu godinu za redom raspisala je Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica za akademsku godinu 2021./2022.

Stipendija za studente koji studiraju na području Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije iznosi 500,00 kuna mjesečno, a za studente koji studiraju na području grada Zagreba i ostalih županija u Republici Hrvatskoj iznosi 700,00 kuna mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju studenti za vrijeme trajanja programa propisanog statutom obrazovne ustanove koji ispunjavaju sljedeće uvjete:
- da su državljani Republike Hrvatske
- da imaju prebivalište na području općine Ljubešćica najmanje pet godina prije podnošenja
zahtjeva za dodjelu stipendija
- da imaju status redovitog studenta
- da nisu korisnici drugih novčanih primanja koja imaju obilježje stipendije (na posebnom
obrascu „IZJAVA“ koji se može preuzeti s internetske stranice www.ljubescica.hr ili podići
u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ljubešćica) i
- da roditelji –student imaju podmirene sve obveze prema Općini Ljubešćica na dan raspisivanja natječaja ( potvrdu izdaje Jedinstveni upravni odjel).

Prijave na natječaj podnose se do 15. listopada 2020. godine.

Na službenoj internetskoj stranici Općine Ljubešćica objavljeni su svi detalji vezani uz natječaj, kao i obrazac za prijavu https://www.ljubescica.hr/ .

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci