FOTO Limači U-10 NK "Orača" osvojili prvo mjesto

Varaždinske vijesti | 16.6.2018. u 08:10h | Objavljeno u Našim krajem

Nakon što su prvi dio natjecanja završili na prvom mjestu s 10 pobjeda u 11 odigranih susreta s gol razlikom od 50 postignutih i samo 6 primljenih pogodaka, limači U-10 NK „Orača“ potvrdili su svoju dominaciju i na završnom turniru.

U razigravanju za završni turnir natjecale su se sve momčadi, osim prvo i drugo plasirane ekipe, koje su osigurale direktan plasman u polufinale. U polufinalnom susretu limači NK „Orača“ bili su bolji od ekipe NK „Bednja“ rezultatom 3-1. U finalnom susretu protiv ekipe NK „Plitvica „ odlično su ušli u susret s tri brza pogotka nakon čega je došlo do malog opuštanja i primljena 2 pogotka, ali više od toga gosti nisu uspjeli napraviti i tako su limači NK „Orača“ zasluženo slavili rezultatom 3-2.

- Treba pohvaliti i roditelje koji su uvijek bili poticaj i podrška igračima - poručuju iz vodstva kluba NK Orač.

- Čestitke ovim putem za ovaj uspjeh koji pokazuje silan talenat i potencijal djece te odličan rad vodstva kluba, trenera, ali i odličnu suradnju sa roditeljima koji su izdvojili vrijeme i iskoristili subote podržavajući svoje klince na domaćim i gostujućim utakmicama - kaže pak načelnik Općine Željko Posavec.

Za limače NK „Orača“ nastupali su: Šlibar Niko, Cupar Niko, Galeković Matej, Kereži Karlo, Vidović Ivano, Koren Mateo, Šincek Petar, Božić Stjepan, Panić Denis, Pintarić Karlo, Žnidarić Stjepan, Krobot Roko, Pongračić Tin, Bedenik Leon, Vujević Karla, Paola Težak i Jambriško Roko.

Označeno u
Galerija slika