LEPOGLAVSKI DANI Proizvodi domaćih izlagača, natjecanje u pripremi kotlovine, biciklijada... Foto: Grad Lepoglava

LEPOGLAVSKI DANI Proizvodi domaćih izlagača, natjecanje u pripremi kotlovine, biciklijada...

vv | 8.7.2022. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Ovog će se vikenda, 9. i 10. Srpnja, u Lepoglavi održavati zabavno-turistička manifestacija Lepoglavski dani.

- Tijekom dva dana trajanja manifestacije u središnjem će se gradskom parku odvijati program ispunjen sadržajima namijenjenima posjetiteljima svih generacija - od onih najmlađih pa do onih najstarijih. Bit će to prigoda da se cijele obitelji zabave i uživaju u programu koji uz glazbene nastupe grupa La Boheme i Kavalira, prezentaciju proizvoda domaćih izlagača, natjecanje u pripravi kotlovine, biciklijadu, turnir u šahu i izložbe, nudi zanimljive sadržaje namijenjene najmlađim posjetiteljima - najavljuju organizatori.

large_slika4.jpg

U subotu, 9. srpnja, održat će se edukativna radionica za djecu "Kao prvo – zagonetno drvo". Zainteresirana djeca, koja će se uključiti u ovu interaktivne radionice od 17 do 19 sati, izrađivat će igračke od drva i ostalih prirodnih materijala pronađenih u okolišu. Radionica će završiti izložbom radova koje će od drva izraditi njeni sudionici.

large_slika3.jpg

U nedjelju, 10. srpnja, u 17 sati počet će program Dječjeg vrtića Lepoglava u okviru kojeg će se održavati radionice modeliranja plastelinom, oslikavanja balona, izrade vjetrenjača, izrade ljetnih mozaika te izrade dječjeg nakita. Radionica će trajati do 18 sati kada počinje dječja predstava "Pažnja, pažnja, - dar s neba – vanzemaljac ili beba". Uz predstavu, djeca će se moći zabaviti družeći se s Mačkom u čizmama i prateći atraktivan šou štulara i žonglera.