Lepoglava: Traje izgradnja nogostupa u centru, uvedena privremena regulacija prometa

J.Š./ Varaždinske vijesti | 6.2.2021. u 10:13h | Objavljeno u Našim krajem

U centru Lepoglave, u Ulici hrvatskih pavlina traje izgradnja nogostupa. Zbog otežanog prometovanja uvjetovanog navedenim radovima uvedena je privremena regulacija prometa te se promet odvija izmjenično jednim prometnim trakom, a reguliran je privremeno postavljenom svjetlosnom signalizacijom odnosno semaforima.

- Nakon uređenja Ulice Matije Gupca, uređenjem nogostupa u Ulici hrvatskih pavlina nastavljamo suređenjem samog centra Lepoglave. Budući da se radovi izvode uz samu prometnicu, promet centrom Lepoglave malo je otežan pa molimo građane za razumijevanje i malo strpljena. U konačnici, riječ je o radovima zahvaljujući kojima će centar Lepoglave biti puno ljepši i sigurniji te imati uređenu komunalnu infrastrukturu – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Podsjećamo, riječ je o radovima rekonstrukcije postojećeg nogostupa južnog dijela Ulice hrvatskih pavlina te dijela nogostupa sa sjeverne strane kolnika županijske ceste, na potezu od Ulice Antuna Mihanovića do Ulice Alojzija Stepinca, u ukupnoj dužini od 363,5 metara, pokrenutima od strane Grada Lepoglave.Radovi bi trebali biti završeni u roku od 60 dana od njihova početka.

radovi_nogostup_lpoglava_01.jpg

radovi_nogostup_lpoglava_02.jpg

radovi_nogostup_lpoglava_03.jpg

Označeno u