Lepoglava: prikupljeno 38 doza dragocjene tekućine; nova akcija darivanja u Maruševcu

J.Š./ Varaždinske vijesti | 1.4.2021. u 20:01h | Objavljeno u Našim krajem

Uspješno je provedena još jedna akcija dobrovoljnog darivanja krvi Crvenog križa Ivanec koja se održala u restoranu „Ivančica“ u Lepoglavi za darivatelje sa lepoglavskog područja i sve ostale darivatelje koji su se pridružili akciji darivanja krvi.. Akciji je pristupilo 43 darivatelja i prikupljeno je 38 doza dragocjene tekućine. Odbijeno je 5 darivatelja.

Prvi puta krv je darivalo četvero darivatelja: Martina Bolčević iz Donje Voće, Anna Kralj iz Bednje, Božidar Hrženjak iz Donje Voće i naš dobro poznati volonter Matija Žuliček iz Lepoglave.

- Čestitke našim novim darivateljima i dobrodošli u veliku obitelj darivatelja! Pozivamo vas da se pridružite i našim budućim akcijama DDK i na taj način napravite nešto pozitivno za svoje i tuđe zdravlje! Najavljujemo iduću akciju u prostorijama Općine Maruševec, 6.travnja od 9:00 do 12:00 h za darivatelje sa maruševečkog područja, no pozivamo i sve ostale darivatelje i oni koji bi to htjeli postati da se pridruže akciji darivanja krvi - najavljuju iz Crvenog križa Ivanec.

 

 

Označeno u
Galerija slika