LEPOGLAVA Postotak cijepljenih među najnižima; cijepljenje moguće i u ljekarni Foto: Grad Lepoglava

LEPOGLAVA Postotak cijepljenih među najnižima; cijepljenje moguće i u ljekarni

Varaždinske vijesti | 1.10.2021. u 18:30h | Objavljeno u Našim krajem

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Lepoglave cijepljeno je 36% građana što je jedan od nižih postotaka cijepljenih protiv Covida-19 na području neke od jedinica lokalne samouprave u Varaždinskoj županiji.

Nezadovoljstvo tako malim postotkom cijepljenih iskazano je na sastanku Stožera civilne zaštite Grada Lepoglave s kojeg je građanima upućen poziv da se cijepe. Cijepiti se, kao i do sad, mogu u ordinacijama opće prakse, u županijskim zavodima za javno zdravstvo i na punktovima za masovno cijepljenje u organizaciji županijskih zavoda za javno zdravstvo i domova zdravlja.

Odnedavno je cijepljenje moguće i u ljekarnama pa se tako zainteresirani za cijepljenje u Lepoglavi mogu cijepiti i u Ljekarni Lidije Žulić (Trg kralja Tomislava 8, 42250 Lepoglava).

Zainteresirani za cijepljenje u Ljekarni Lidije Žulić najprije se trebaju prijaviti za cijepljenje što mogu učiniti pozivom na telefonski broj ljekarne - 042 791 047. Tom će im prigodom biti određen termin kad će biti cijepljeni te će dobiti sve dodatne informacije o cijepljenju. Na raspolaganju građanima su cjepiva svih proizvođača.

Podsjetimo, cijepljenje u ljekarnama na području Varaždinske županije zasad je dostupno u dvije ljekarne - osim u Lepoglavi, to je moguće i u Ljekarni Jadranka Gradečak u Jalžabetu (Trg braće Radić 6, 42203 Jalžabet, telefon 042 647 112).

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci