LEPOGLAVA Počela izgradnja novog trgovačkog centra Foto: FB

LEPOGLAVA Počela izgradnja novog trgovačkog centra

Varaždinske vijesti | 1.2.2024. u 18:51h | Objavljeno u Našim krajem

U lipnju ove godine u Lepoglavi bi s radom trebao početi novi supermarket.

Radovi na njegovoj izgradnji traju, a izvode se uz lepoglavsku zaobilaznicu. Riječ je o investiciji tvrtke Plodine d.d. koja će u Lepoglavi izgraditi objekt od oko 2.300 metara kvadratnih u kojem će biti smješten supermarket. Izgrađeno će biti i parkiralište s oko 135 parkirnih mjesta.

Investitor najavljuje da će u budućem supermarketu biti zaposleno 35-40 radnika te da će uz veliki izbor artikala, prodajni prostor biti opremljen modernom opremom koja će kupcima olakšati kupovinu. Najavio je i da će radno vrijeme supermarketa biti od 7 do 22 sata.

– Vjerujemo da će i naš novi objekt u Lepoglavi biti dobro prihvaćen, a mi se nadamo da ćemo svojim supermarketom i uslugom doprinijeti kvaliteti života stanovništva te da ćemo opravdati njihova očekivanja – poručio je investitor.

– Zadovoljni smo što se s novom investicijom na području Grada Lepoglave otvaraju nova radna mjesta. Pored toga, riječ je o investiciji koja će utjecati na povećanje kvalitete života građana. Zadovoljni smo što to nije jedina investicija na području našeg grada. Najavljene su još dvije. Prva je vezana za izgradnju montažnih kuća, a druga za kamionski prijevoz. I te će investicije donijeti nova zapošljavanja – istaknuo je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić izrazivši zadovoljstvo što su investitori prepoznali prednosti i pogodnosti ulaganja na području Grada Lepoglave.

lepoglava_radovi_plodine_01022024_1.jpg

lepoglava_radovi_plodine_01022024_2.jpg