Lepoglava: Kreće izgradnja društvenog doma u MO Lepoglavska Ves Foto: Grad Lepoglava

Lepoglava: Kreće izgradnja društvenog doma u MO Lepoglavska Ves

Varaždinske vijesti | 29.4.2020. u 04:00h | Objavljeno u Našim krajem

Početkom svibnja počet će izgradnja društvenog doma u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, u neposrednoj blizini malonogometnog igrališta kojeg je Grad Lepoglava, provodeći program izgradnje i uređenja sportske infrastrukture na gradskom području, već ranije izgradio na ovom prostoru.

Izgradnjom društvenog doma Grad Lepoglava će dovršiti projekt zahvaljujući kojem će MO Lepoglavske Ves dobiti funkcionalan društveno-sportski centar koji će građanima tog dijela Grada Lepoglave koristi za okupljanje i druženja te planiranje i provedbu brojnih društvenih i sportskih aktivnosti.

Društveni dom bit će prizemnica površine oko 116 četvornih metara. U njemu će se nalaziti dvorana za sastanke, kuhinja, muška i ženska svlačionica s pripadajućim tuš kabinama te sanitarni čvor.

- Krećemo s prvom fazom izgradnje društvenog doma u MO Lepoglavska Ves u okviru koje planiramo, do jeseni, objekt staviti pod krov. Riječ je o već ranije planiranom projektu kojim nastavljamo ulagati u razvoj društvene infrastrukture izuzetno važne za razvoj našeg društva, a time i za razvoj Grada Lepoglave u cjelini – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Radovi su vrijedni oko 360.000 kuna, a Grad Lepoglava ih je povjerio tvrtki TTG iz Višnjice.

drustveni_dom_lep_ves_05.jpg

drustveni_dom_lep_ves_04.jpg

drustveni_dom_lep_ves_01.jpg