Kvalitetno provedeno vrijeme i druženje na radionici "Ludbreška pisanica" Foto: LUL

Kvalitetno provedeno vrijeme i druženje na radionici "Ludbreška pisanica"

Varaždinske vijesti | 4.4.2023. u 18:30h | Objavljeno u Našim krajem

Likovno udruženje Ludbreg, već tradicionalno, ususret Uskrsu organiziralo je uskrsnu radionicu pod nazivom "Ludbreška pisanica" po projektu Likovnih radionica koji financira grad Ludbreg.

U prostorijama društvenog doma Ludbreški Vinogradi, u suorganizaciji sa Mjesnom organizacijom Crvenog križa Vinograda Ludbreških, Vijećem mjesnog odbora Vinograda Ludbreških te LUL-a, u nedjelju, 2. travnja, održana je sad već deveta po redu uskrsna radinoca.

- Uz osiguran pribor za rad, na radionici su prisustvovala djeca školske i predškolske dobi, njihovi roditelji, djedovi i bake, tetke, ujne i svi koji su se osjećali kao djeca. Likovne savjete te tehničku podršku pružile su članice Likovnog udruženja Ludbreg - poručila je predsjednica LUL-a Elvira Štabi.

- Naglasak i svrha organiziranja ovakovog vida radionica prvenstveno je kvalitetno provedeno vrijeme mladih i djece, kao i druženje s roditeljima i ostalim članovima obitelji, kao i tradicijsko obilježavanje nadolazećeg Uskrsa, što nas u ovo ubrzano vrijeme uvelike treba podsjetiti - dodala je.

Pisanice nastale na radinicama moći će se vidjeti u izložbenom prostoru društvenog doma Ludbreški Vinogradi.

likovna_radionica_ludbreska_pisanica_02042023_2.jpg

likovna_radionica_ludbreska_pisanica_02042023_3.jpg

likovna_radionica_ludbreska_pisanica_02042023_1.jpg