Krađe i provale u Varaždinu, Marčanu i Ludbregu...

vv | 4.9.2023. u 10:39h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 1. rujna tijekom jutarnjih sati, u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima te iznosom od nekoliko stotina eura, u vlasništvu 73-godišnjakinje. Navedeni je iskoristio kraću nepažnju oštećene te s blagajne gdje je ostavila novčanik, otuđio navedeno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 2. rujna oko 12.30 sati u ulici Ivana Kukuljevića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s osobnim i bankovnim dokumentima, novcem i mobitelom u vlasništvu 68-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 700 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 15. kolovoza do 2. rujna u Marčanu, nepoznati je počinitelj iz dvorišta u vlasništvu 54-godišnjaka, otuđio tridesetak metara kvadratnih građevinske skele. Materijalna šteta iznosi oko 500 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 3. rujna, na parkiralištu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u parkirano osobno vozilo u vlasništvu 53-godišnjakinje te  otuđio ruksak u kojem se nalazio novčanik s dokumentima. Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 3. rujna oko 19.30 sati u ulici Rudolfa Fizira u Ludbregu, nepoznati je počinitelj iz kase na jednom od prodajnih štandova, otuđio iznos od oko 1 000 eura, u vlasništvu 50-godišnjakinje. Policijski službenici nastavljaju rad s ciljem otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.