Konstituirano Općinsko vijeće općine Beretinec, predsjednik Vijeća Hrvoje Kapeš  Foto: Općina Beretinec

Konstituirano Općinsko vijeće općine Beretinec, predsjednik Vijeća Hrvoje Kapeš 

Varaždinske vijesti | 1.6.2021. u 09:04h | Objavljeno u Našim krajem

U ponedjeljak, 31. svibnja, održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Beretinec. Sjednicu je otvorila Ivana Košćak, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela.

Nakon prozivke izabranih vijećnika i utvrđivanja kvoruma, te izbora Mandatne komisije i Komisije za izbor i imenovanja, prišlo se izboru predsjednika Općinskog vijeća, te njegova dva potpredsjednika. Za predsjednika Općinskog vijeća jednoglasno je izabran Hrvoje Kapeš (HSS), a za potpredsjednike izabrani su Marko Trakoštanec (HNS) i Zlatko Novoselec (HDZ).

U Općinsko vijeće, koje ukupno broji 9 vijećnika, odabrani su Hrvoje Kapeš, Miroslav Horvat, Vera Palfi, Marko Slunjski, Marko Trakoštanec, Zlatko Novoselec, Igor Kos, Davor Mavrić i Matija Kefelja.

Na kraju konstituirajuće sjednice vijećnicima se obratio i novi predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Kapeš.

beretinec_vijece_31052021_3_hrvoje_kapes.jpg

- Zahvaljujem svim vijećnicima na ukazanom povjerenju. Predizborna kampanja i izbori su gotovi, sad nam svima zajedno predstoji kampanja za bolju Općinu i vjerujem da ćemo svi zajedno časno i odgovorno obnašati svoje dužnosti bez obzira na stranačku pripadnost - zaključio je Kapeš.

Načelnik općine Nikola Žganec (HNS) osvrnuo se na konstituirajuću sjednicu.

beretinec_vijece_31052021_2_nikola_zganec.jpg

– Nakon završenih lokalnih izbora došli smo i do konstituirajuće sjednice kada se konstituira Općinsko vijeće Općine Beretinec. Uvjeren sam da ćemo imati dobru suradnju, a od svih vijećnika se očekuje da sudjeluju u radu i da svi zajedno radimo za boljitak naše općine. Čestitam svima na izboru!  – naglasio je u svom pozdravu općinskim vijećnicima načelnik Žganec. 

beretinec_vijece_31052021_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci