Koncerti i predstava povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena u Maruševcu

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.3.2019. u 09:13h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, Općina Maruševec početkom ožujka organizira prigodna događanja za sve građane.

U subotu, 2. ožujka u 19 sati u školsko-sportskoj dvorani Osnove škole u Čalincu održat će se koncert poznatog zagorskog pjevača, skladatelja i tekstopisca Rajka Suhodolčana i glazbenika iz Dalmacije koji pomiču granice klape u modernom zvuku - Klape Kampanel.

Nakon koncerta poznatih estradnih glazbenika, u nedjelju 3. ožujka u Domu kulture u Čalincu održat će se tradicionalni koncert Popijevku ti dam, u organizaciji KUD-a Klaruš, na kojem će nastupiti zajedno sa svojim gostima.

Obilježavanje Dana žena nastavlja se smijehom, i to idućeg vikenda, u nedjelju 10. ožujka od 20 sati legendarnim dimnjačarskim pričama i dogodovštinama u predstavi Dimnjačar, u izvedbi Ljubomira Kerekeša, u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole u Čalincu.

Ulaz na sve programe u povodu Međunarodnog dana žena je besplatan, a Općina Maruševec poziva građane da ga zajedno proslave uz pjesmu i smijeh.

020319_dan_zena-marusevec.jpg

030319_kudklarus_poprijevka_marusevec.jpg100319_dimnjacar_marusevec.JPG

 

Označeno u