Kneginečkim ugostiteljima Općina sufinancira programe u sklopu proslave Dana općine Foto: Općina Gornji Kneginec

Kneginečkim ugostiteljima Općina sufinancira programe u sklopu proslave Dana općine

Varaždinske vijesti | 4.6.2020. u 15:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Povodom održavanja Dana općine Gornji Kneginec, u utorak 2. lipnja u prostorijama Općine Gornji Kneginec održan je radni kolegij na kojem su, osim predstavnika Općine i općinske Turističke zajednice, bili i predstavnici 12 ugostitelja koji imaju svoje objekte na općinskom području.

Nakon uvodnih pozdrava i pohvala ugostiteljima, vezano uz pridržavanje preporuka Stožera civilne zaštite oko provođenja epidemioloških mjera tijekom epidemije koronavirusa, općinski načelnik Goran Kaniški ugostiteljima je prezentirao plan sufinanciranja aktivnosti povodom Dana općine Gornji Kneginec. Izneseni su prijedlozi programa kulturno-zabavnog karaktera te je dogovoreno da će programi svih ugostitelja biti sufinancirani bespovratnim sredstvima u iznosu od 3.000 kuna po ugostitelju, za što će se objaviti i javni poziv na koji će se svi kneginečki ugostitelji moći prijaviti.

Detaljan program s terminima održavanja manifestacija u sklopu Dana općine Gornji Kneginec, koji će se održati od 15. do 22. srpnja, bit će naknadno objavljen.

kneginec_ugostitelji_mjere_1.jpg

kneginec_ugostitelji_mjere_2.jpg