Još moguće prijave za 2. rekreativne susrete žena Varaždinske županije u Ivancu

| 13.10.2017. u 22:26h | Objavljeno u Našim krajem

 


„Društvo za športsku rekreaciju Lančić-Knapić“ u subotu 21. listopada organizira u Ivancu „2. rekreativne susrete žena Varaždinske županije“. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole u Ivancu, a dodjela nagrada, domjenak, druženje i zabava u društvenom domu u Knapiću.

Pravo sudjelovanja na "2. rekreativnim susretima žena Varaždinske županije" imaju ekipe (registrirane udruge) iz Varaždinske županije koje se prijave na natjecanje, a svaka ekipa sastoji se od maksimalno 10 natjecateljica.

Ekipe se trebaju usmeno najaviti na broj mobitela 098 936 8511 – Vinko Harjač, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Rok za prijave je 14.10.ili do popune kvote od 10 prijavljenih ekipa.

Natjecateljski program sastoji se od 7 sportsko-rekreativnih disciplina: viseća kuglana, pikado, slobodno bacanje košarkaške lopte u koš, skok u dalj s mjesta, bacanje koluta na štap, vođenje nogometne lopte i gađanje rukometnom loptom.

Kompletni detalji o manifestaciji moguće je vidjeti na web stranici „DŠR Lančić – Knapić“ - www.dsr-lancic-knapic.hr .