Jelena Županić nova je direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca Foto: B. Težak

Jelena Županić nova je direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca

vv | 19.4.2024. u 19:51h | Objavljeno u Našim krajem

Magistra odnosa s javnostima Jelena Županić iz Ivanca nova je direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca.

Temeljem raspisanog natječaja, J. Županić na ovu je dužnost izabralo Turističko vijeće, a ovih dana, potvrđeno je, za njeno imenovanje stiže i rješenje Ministarstva turizma i sporta RH.

Nakon završene srednje škole, Jelena Županić je na studiju Računarstva u Čakovcu stekla zvanje inženjerke računalnih mreža i sustava. U cilju daljnjeg obogaćivanja svoga znanja, završila je i diplomski studij na Sveučilištu Sjever u Varaždinu te postala mag. odnosa s javnostima. Radila je kao asistent voditelja turističke agencije Taubek tours u Ivancu te u prehrambenoj industriji Vindija u Varaždinu.

Uz folklor, kojim se punih 15 godina bavila u KUD-u Salinovec, Jelena je i strastvena planinarka, a bavi se i fotografijom. Novom poslu prionula je s velikom voljom, entuzijazmom i spremnošću za timski rad u suradnji s Gradom i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. te svima ostalima koji kreiraju pravce turističkog razvitka Ivanca.

Nova direktorica radi u novootvorenom Centru za posjetitelje Kukuljević u gradskom parku, na čijoj se galeriji nalaze ured TZ. Centar je otvoren svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 sati, a subotom i nedjeljom od 8 do 20 sati.

jelena_zupanic5-180424.jpg