Tajni plan HDZ-a i Mosta: Središte regije sjever postaje - Ludbreg, Bilić to pozdravlja!?

vv | 1.4.2017. u 13:25h | Objavljeno u Našim krajem

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić, kako su izvijestili danas iz njegovog ureda, iznio je detalje tajnog plana koji predviđa ukidanje županija te stvaranje pet regija ili velikih županija, ali i vraćanje teritorijalnog ustroja na 123 grada koji bi jamčili ravnomjeran razvoj i stabilan ustroj cijele Hrvatske.

-I dok je javnost zaokupljena uglavnom problemima oko Agrokora te praćenjem donošenja Lex Agrokor, ostala je gotovo neprimijećeno započinjanje ostvarivanja jednog važnog predizbornog obećanja MOST-a i HDZ-a. Ono što je tu za Ludbreg posebno važno jest da bi postao središte regije sjever, vele u uredu te naglašavaju da ovo prava čestitka Ludbregu koji baš danas obilježava i rođendan Ludberge, svoje zaštitnice, kao i Dan centra svijeta.

Gradonačelnik Bilić, kako dodaju, misli da je to i posve logično jer je Ludbreg jedan od najstarijih gradova sjeverne Hrvatske, jedino priznato papinsko proštenište u Hrvatskoj te najrazvijeniji mali grad koji je dobro prometno povezan sa svim dijelovima sjevera, što najbolje pokazuju gosti i ulagači sa svih strana svijeta, među kojima je i Indija.

 

Označeno u