Izrađena interaktivna karta Poslovne zone Ivanec – brz i jednostavan pregled čestica za prodaju i investiranje

VV/ivanec.hr | 20.2.2022. u 14:00h | Objavljeno u Našim krajem

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s renomiranom ivanečkom tvrtkom X-media d.o.o. izradila je interaktivnu i preglednu kartu Poslovne zone Ivanec.

Karta je dostupna na web stranici Poslovne zone Ivanec d.o.o. na linku: https://www.poslovna-zona-ivanec.hr/karta.

Na geografskom prikazu svi zainteresirani investitori, poduzetnici, ali i sami građani mogu dobiti brz uvid u čestice koje su u obuhvatu ivanečke Poslovne zone. Narančastom bojom označene su izgrađene čestice, na kojima tvrtke aktivno posluju, plavom bojom označene su čestice koje su prodane, ali još nisu izgrađene, dok su zelenom bojom označene čestice koje su raspoložive za prodaju.

Podaci korišteni za izradu karte preuzeti su iz javno dostupnih baza podataka nadležnih institucija – Gruntovne i Katastra.

Kartu je moguće koristiti i pregledati na vrlo jasan i praktičan način. Klikom na svaku pojedinu česticu vidljiv je njezin broj u zemljišnim knjigama, površina te vlasništvo, a svako područje moguće je zumirati. Odabirom opcije u gornjem lijevom kutu kartu je moguće pregledati kao teren i kao satelit.

Ova interaktivna karta izrađena je s ciljem da postane praktičan marketinški alat koji povezuje investitore, poduzetnike i vlasnike zemljišta, a koji su zainteresirani za prodaju.

Ukoliko će vlasnici zemljišta željeti, mogu dostaviti i svoje kontakt podatke, mail ili broj mobitela. To će biti dopuna dosadašnje prakse po kojoj se investitori javljaju Poslovnoj zoni sa upitom za zemljište, a Zona onda povezuje investitora i vlasnika zemljišta., pa će se zainteresirani moći povezati i direktno.

Kontinuiranim radom s investitorima i poduzetnicima uočena je upravo potreba za jasnim i lako dostupnim informacijama o zemljištima u Zoni koja su za prodaju i slobodna za ulaganje, a ova karta olakšat će pristup upravo tim informacijama pa će posljedično olakšati i ubrzati poslovno povezivanje investitora i privatnih vlasnika slobodnih zemljišta

Na karti su dostupni podaci i informacije za izgrađene čestice, kao oblik dodatne promidžbe tvrtkama koje u zoni posluju.

Predstavljen vid marketinga također je izvrstan način promocije investitora koji zemljište u Zoni imaju, a tek planiraju započeti izgradnju svojih poslovnih objekata.

S obzirom na navedeno, Poslovna zona Ivanec d.o.o. poziva sve vlasnike zemljišta u Poslovnoj zoni Ivanec, čije čestice u ovom trenutku nisu označene zeleno – za prodaju, a zainteresirani su za prodaju ili dopunu postojećih podataka o svojim česticama, da se jave Poslovnoj zoni Ivanec d.o.o., direktorici mr.sc.oec. Lani Labaš na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042 492 870.

Po dobivanju informacija od vlasnika, Poslovna zona Ivanec d.o.o. korigirat će informacije na izrađenoj karti, te po potrebi nadopuniti i kontakt podacima.

Navedena usluga za korisnike je potpuno besplatna te je dio potpora Grada Ivanca poduzetnicima.

Također, pozivaju sve vlasnike čestica da pogledaju izrađenu kartu te ako primijete da neki od podataka nisu točni i da nisu u skladu s podacima koje oni imaju, da isto provjere u nadležnim institucijama te da na taj način riješe imovinsko – pravne odnose, koji su ujedno i preduvjet za pokretanje bio koje druge aktivnosti izgradnje i ulaganja.

Označeno u