Iz Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj pozivaju zainteresirane proizvođače na sastanak 4. travnja Foto: ilustracija

Iz Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj pozivaju zainteresirane proizvođače na sastanak 4. travnja

Varaždinske vijesti | 3.4.2022. u 12:06h | Objavljeno u Našim krajem

Poljoprivredna zadruga "Ludbreški kraj" poziva sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače koji žele proizvoditi krastavce kornišone za Podravku putem zadruge da se jave u sjedište zadruge, Kalnička 3 Hrastovsko (poduzetnički inkubator) svakodnevno od 07:00 do 15:00 sati ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

- Svi proizvođači imaju garantiran plasman cjelokupne proizvedene količine po cijeni koja je unaprijed poznata i povećana u odnosu na prošlu godinu. Da bi proizvođač započeo s proizvodnjom krastavaca kornišona dovoljno je da ima komadić zemlje i volju za radom, a repromaterijal će mu biti osiguran od strane zadruge, kao i stručna pomoć u proizvodnji – napominju u Zadruzi.

Sve dodatne informacije možete pronaći i na mrežnoj stranici Zadruge.

U ponedjeljak 4. travnja u 20:00 sati u sjedištu zadruge u Hrastovskom održat će se i sastanak za sve zainteresirane proizvođače krastavaca kornišona.

- Sastanak će se održati sukladno epidemiološkim mjerama i pozvani su svi koji žele proizvoditi krastavce kornišone u ovoj 2022. godini – pozivaju iz Zadruge.