IVANEC Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, prijavite svoje zemljište Foto: Grad Ivanec

IVANEC Objavljena baza poljoprivrednih zemljišta, prijavite svoje zemljište

Varaždinske vijesti | 18.7.2021. u 17:50h | Objavljeno u Našim krajem

Na web stranici Grada Ivanca objavljena je baza poljoprivrednih zemljišta s podacima koji su do sada prikupljeni od vlasnika parcela, a koji su zainteresirani za najam i/ili prodaju svojeg poljoprivrednog zemljišta.

Baza će se nadopunjavati svakih četrnaest dana s novo prikupljenim podacima, a svi zainteresirani za najam ili kupnju zemljišta bazu mogu lako pregledavati ili pretraživati.

Također, baza je povezana s nacionalnim sustavom identifikacije zemljišnih parcela ARKOD te na taj način svima zainteresiranima osigurava geografski pregled lokacija.

Podsjetimo, Grad Ivanec je tijekom lipnja uputio vlasnicima poljoprivrednih zemljišta poziv da dostave podatke za unos u bazu poljoprivrednih zemljišta s ciljem njihova ponovnog stavljanja u funkciju poljoprivredne proizvodnje.

Više informacija o tome kako dostaviti podatke dostupno je internetskoj stranici Grada Ivanca, a dodatne informacije možete saznati preko e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 042/645-483.

Označeno u