Hrvatski Telekom gradi optičku infrastrukturu na području Ludbrega

| 14.12.2022. u 13:30h | Objavljeno u Našim krajem

Hrvatski Telekom trenutno gradi optičku infrastrukturu na području Grada Ludbrega i općina Mali Bukovec, Martijanec, Sveti Đurđ i Veliki Bukovec.

- Time će se na više od sedam tisuća adresa na ovom području omogućiti brzi širokopojasni internet čije će brzine iznositi +100 Mbit/s. Realizacijom ovog projekta unaprijedit će se korištenje digitalnih usluga kao što su e-Građani, e-škole, e-zdravlje, a velike brzine i dostupnost interneta pridonijet će daljnjem razvoju poduzetništva i gospodarske djelatnosti te, općenito, povećanju kvalitete života - izvijestili su iz Grada Ludbrega.

Priključak na optičku mrežu se ne naplaćuje, a svi zainteresirani za izvedbu priključka na vlastitom objektu mogu se javiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- Mreža koju će HT izgraditi bit će otvorena što znači da će svi ostali operatori putem ove mreže, isto kao i HT, moći nuditi svoje maloprodajne širokopojasne usluge krajnjim korisnicima na području koje projekt obuhvaća - napomenuli su iz Grada Ludbrega.