Hod branitelja od Vukovara do Pelješkog mosta 26. - 28. lipnja na relaciji od Ludbrega do Komina

VV | 27.6.2022. u 10:16h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U organizaciji kluba Varaždinskih branitelja u tijeku je realizacija projekta „Da se ne zaboravi – Varaždin za Hrvatsku“. Projektom je od 18. lipnja do 19.srpnja predviđena hodnja sudionika od Vukovara do Pelješkog mosta.

Na području Policijske uprave varaždinske sudionici će se kretati od 26. do 28. lipnja na relaciji od Ludbrega do Komina.

- Molimo sve sudionike u prometu na pojačani oprez, poštivanje prometnih znakova i signalizacije policijskih službenika - javljaju iz PU varaždinske.

U utorak, 28. lipnja 2022. godine u 12 sati, na Trg kralja Tomislava ispred Gradske vijećnice Grada Varaždina stići će grupa branitelja, članova Kluba varaždinskih branitelja koji pješače od Vukovara do Komarne. Riječ je o sudionicima projekta „Da se ne zaboravi – Varaždin za Hrvatsku“ koji pješačenjem u etapama od 18. lipnja do 19. srpnja 2022. godine preko cijele Hrvatske žele spojiti sve dijelove Hrvatske u čast otvorenju Pelješkog mosta. Sudionike tog projekta pred Gradskom vijećnicom dočekat će predstavnici Grada Varaždina, a na večer će pred vijećnicom u 20 sati biti izveden u njihovu čast kraći glazbeni program Mješovitog pjevačkog zbora „Kapela Paulina Warasdin“ pod vodstvom Zdenka Kušćera.