HNS: Reformisti otišli korak dalje, s neistina prešli na lažno predstavljanje Foto: HNS Varaždinske županije

HNS: Reformisti otišli korak dalje, s neistina prešli na lažno predstavljanje

Varaždinske vijesti | 29.11.2018. u 14:28h | Objavljeno u Našim krajem

- Vezano uz priopćenje Čačićevih reformista, u kojem tvrde da se u realizaciju projekta prometnice od rotora prema naselju Hrženica uključila i vijećnica Općinskog vijeća Nadica Crnković (Reformisti), s velikim čuđenjem moramo istaknuti da su ovaj put otišli predaleko - priopćeno je danas iz HNS-a Varaždinske županije.

- Poznato je da se župan Varaždinske županije Radimir Čačić hvali projektima koje je započeo aktualni potpredsjednik Vlade Predrag Štromar, a sad su počeli preuzimati i zasluge HNS-ovih načelnika, u ovom slučaju Josipa Janyja iz Svetog Đurđa. Međutim, ovaj put otišli su korak dalje, pa su uz hvalisanje, iznošenje neistina i čistog politikanstva, počeli i sa lažnim predstavljanjem. Kako bi na samom početku utvrdili činjenice, gospođa Nadica Crnković nije vijećnica Općinskog vijeća niti je do sada sudjelovala na bilo koji način u radu istog - napominju iz HNS-a.

- Još je bizarnije govoriti da se uključila u projekt spomenute prometnice jer je projekt započeo HNS-ov načelnik još 2015. godine – poručuje Zoran Kunić (HNS), županijski vijećnik i predsjednik općinske organizacije HNS-a.

- Treba naglasiti da projekt o kojem spomenuta govori je započet 2014.g. kroz naselja Obrankovec i Sveti Đurđ, dok je ovo samo nastavak spomenutog, a kao dokaz tome su i osigurana sredstva u proračunu općine za 2018. godinu – dodaje Damir Grgec (HNS), predsjednik općinskog vijeća Sveti Đurđ.

- Stoga savjetujem gospođi Crnković da se ne da uvući u igre „One man“ stranke, već da svojim konstruktivnim prijedlozima da doprinos za još bolje uvjete života građana općine Sveti Đurđ - zaključuje Grgec.

- Ovakvo vođenje Županije i konstantno povećanje broja laži koje iznose reformisti vrijeđaju zdrav razum. HNS Varaždinske županije poručuje županu Radimiru Čačiću da se napokon primi posla jer je odmaklo više od godinu dana od kad je na toj poziciji, a do sad iza sebe ima samo tri projekta, kupnju dvorca, šatora i balona - zaključuju HNS-ovci.