Gradonačelnica Ratković čestitala na uspjehu Bernardi Cecelji: Ova nagrada nije iznenađenje

Varaždinske vijesti | 9.3.2020. u 18:47h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Na Kongresu poduzetnica Hrvatske i regije, održanome na Međunarodni dan žena, najpoduzetnicom 2020. godine proglašena je Bernarda Cecelja iz Varaždinskih Toplica, vlasnica i direktorica tvornice Bernarda d.o.o. za proizvodnju madraca, kreveta i opreme za spavanje koja zapošljava više od 250 zaposlenika.

Na ovoj izuzetnoj nagradi kao priznanju dugogodišnjeg rada i truda najuspješnijoj poduzetnici čestitala je sugrađanka, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

– Biti proglašena najuspješnijom poduzetnicom godine velika je stvar, no nije iznenađenje što je ta titula pripala upravo gospođi Bernardi Cecelji. Svi smo mi svjedoci izuzetnog truda i energije koju gospođa Bernarda ulaže u svaki segment svojeg rada – rekla je gradonačelnica Ratković dodavši kako iznimno cijeni i ulaganja u Varaždinskim Toplicama jer će svi projekti gospođe Cecelje doprinijeti poboljšanju turističke ponude u Gradu.

– Ono što oduševljava kod gospođe Bernarde jest činjenica da ona nema stanke, već kontinuirano dolazi do novih projekata, ideja i načina kako unaprijediti svoju poslovnu ponudu. Gospođa Cecelja je svojim projektima u turizmu i ugostiteljstvu svojevrsni pokretač razvoja u našem gradu, s tim da će se otvaranjem hotela koji je trenutno u izgradnji, zaokružiti cijela priča – naglasila je gradonačelnica čestitajući najpoduzetnici godine i poželjevši joj još puno zdravlja i osobnog uspjeha.

Dobitnica nagrade istaknula je kako se rodila ideja o ulaganju u turizam Varaždinskih Toplica te što sve očekuje posjetitelje novog hotela.

– Već godinama gledam kako ovdašnji toplički turističko-zdravstveni kapaciteti propadaju. To me boli i doista dira u srce, a željela bih da se nešto napravi i u tom pravcu za moj kraj i moje planove u turizmu – rekla je Cecelja te dodala kako se dobivanjem koncesije za termalnu vodu krenulo u projekt izgradnje hotela Bernarda.

– Hotel će imati četiri zvjezdice, uskoro će primati i prve goste, a cijeli koncept ove kontinentalno-turističke priče ide uz jednu lijepu ovdašnju domaću priču – kroz restorane, domaće proizvode, ekološku gastro ponudu, wellness sadržaje. Budući da jako pazimo da sve bude prirodno u budućem hotelu Bernarda, a posebice na hranu bez kemijskih tretiranja koja se poslužuje u našim restoranima, mislim da imamo odličan zdravstveno turistički projekt s kojim uskoro izlazimo na tržište – naglasila je najuspješnija poduzetnica 2020. godine Bernarda Cecelja.