Valentinovo uz klape: Dvorana „Rabuzina“ ponovo bila ispunjena do posljednjeg mjesta

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.2.2019. u 18:26h | Objavljeno u Našim krajem

Lijepa i iznimno prihvaćena tradicija organizacije koncerta „Valentinovo uz klape“ u Novom Marofu nastavljena je i ove godine, a u subotu, 16. veljače, dvorana Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ ponovo je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. 

Tradicionalni koncert organiziraju Kulturno-umjetničko društvo Marof i njegova sekcija Klapa Marof. Valentinovo su ove godine Novomarofčanima uljepšale klape Basca i Stentoria, Tamburaški sastav Terca i domaćini – Ženska vokalna skupina Zipka i Klapa Marof.

Robert Štorga, voditelj Klape Marof, nakon koncerta je rekao da su prezadovoljni još jednom lijepom klapskom večeri u Novom Marofu.

- Osobito nam je drago da je dvorana opet bila puna. Zahvaljujemo publici i ovoga puta na podršci. Moram reći da su naši gosti bili ugodno iznenađeni publikom i reakcijama na njihove izvedbe -  kazao je voditelj Klape Marof koja se sprema za nove nastupe pred domaćom publikom – na korizmenom koncertu te u lipnju u sklopu programa obilježavanja Dana Novog Marofa.

Koncert „Valentinovo uz klape“ organiziran je uz pomoć Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof i Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ te uz pokroviteljstvo Grada Novog Marofa i Turističke zajednice Grada Novog Marofa. Naravno da priliku da uživa u još jednom kvalitetnom marofskom kulturnom događanju nije propustio ni gradonačelnik Siniša Jenkač, koji je koncert pratio u društvu predsjednika KUD-a Marof, Dragutina Košćaka.

Klape_Novi_Marof_3.jpg

Klape_Novi_Marof_12.jpg

Klape_Novi_Marof_18.jpg

Klape_Novi_Marof_16.jpg

Klape_Novi_Marof_10.jpg

Klape_Novi_Marof_6.jpg

Klape_Novi_Marof_23.jpg

Klape_Novi_Marof_8.jpg

Klape_Novi_Marof_2.jpg

Klape_Novi_Marof_15.jpg