Gornji Kneginec: Za djecu s teškoćama u razvoju i ove godine prigodne "božićnice" Foto: Općina Gornji Kneginec

Gornji Kneginec: Za djecu s teškoćama u razvoju i ove godine prigodne "božićnice"

I.D./Varaždinske vijesti | 23.12.2017. u 13:55h | Objavljeno u Našim krajem

Petu godinu zaredom, povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, načelnik općine Gornji Kneginec Goran Kaniški donio je odluku da se za djecu s teškoćama u razvoju s područja općine, koja su evidentirana pri Centru za socijalnu skrb Varaždin, isplati jednokratna novčana pomoć.

Za svako dijete s teškoćama u razvoju, ukupno njih 26, u prostorijama Općine organiziran je u petak 22. prosinca prijem na kojem je okupljenim roditeljima iz općinskog proračuna isplaćeno po 500 kuna prigodne "božićnice". I ove godine u akciju se uključio Trgovački centar Lumini koji je svako dijete dodatno darivao s poklon bonom u iznosu od 400 kn.

- Od otvorenja trgovačkog centra Lumini veliku pažnju pridajemo društveno odgovornom poslovanju. Kao najveći poslovni subjekt u Knegincu trebamo imati sluha za najpotrebitije iz najbliže okoline. Zato poseban odnos gradimo s lokalnom zajednicom. U povodu božićnih blagdana pripremili smo donaciju za djecu i mlade s posebnim potrebama. Nadamo se da ćemo njome razveseliti 26 kneginečkih mališana i mladih te njihove roditelje - poručili su ovim povodom iz Uprave Trgovačkog centra Lumini.