GDCK IVANEC: Prikupljeno 40 doza krvi, priznanje Franji Bračku za sto puta darovanu krv

J.Š./Varaždinske vijesti | 25.11.2020. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

GDCK Ivanec je zajedno s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi iz Lepoglave u utorak 17. studenoga organiziralo akciju DDK za građane šireg lepoglavskog područja.

- Akcija je bila vrlo uspješna te se želimo zahvaliti svim darivateljima na njihovoj nesebičnosti i darovanoj krvi - kažu iz GDCK Ivanec.

Akciji su pristupila 42 darivatelja i prikupljeno je 40 doza krvi.

- Željeli bismo posebno istaknuti da su među današnjim darivateljima, akciji pristupili gospodin Franjo Bračko kojemu je uručeno priznanje za 100 puta darovanu krv, gospođa Vesna Kostanjevec koja je primila priznanje za 35 darivanja, Miroslav Koračević te Nenica i Ivan Jug koji su primili obiteljsku zahvalnicu - kažu iz GDCK Ivanec.

Dodaju kako je u ovakvim teškim trenutcima koje svi zajedno prolazimo, održavanje dostatnih količina krvi vrlo bitno za neometan rad zdravstvenog sustava i dobrobit svih nas.

- Kroz ovu akciju kao i svaku prethodnu građani su ponovno pokazali da su tu jedni za druge kada je to najviše potrebno. I dalje potičemo postojeće darivatelje da nastave sudjelovati u akcijama te da oni potiču svoje članove obitelji i prijatelje na uključenje.

- Zadovoljni smo s današnjom akcijom te se od srca radujemo svim budućim akcijama DDK uz naše vrijedne darivatelje - zaključuju iz Društva Ivanec.

Galerija slika