FOTOGALERIJA Dan otvorenih vrata Dječjeg vrtića Bambi Petrijanec

VV | 29.3.2023. u 16:15h | Objavljeno u Našim krajem

Danas se u dječjem vrtiću Bambi u Petrijancu održava Dan otvorenih vrata za roditelje.

Ovaj događaj prilika je svim roditeljima da dođu u skupine svoje djece koje provode i obilježavaju Dan otvorenih vrata te provedu kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom i iz prve ruke vide kako izgleda njihov dan u vrtiću.

Uz navedeno se potiče suradnja roditelj – dijete – odgojitelj, a koja je veoma bitna u odgojno – obrazovnom radu, budući da utječe na napredak djeteta u svim razvojnim područjima.

Tom je prigodom načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec posjetio dječji vrtić i razveselio djecu igračkama i slatkišima te proveo aktivnost boravka u vrtiću kao roditelj u skupini Točkice.

- Vizija rada vrtića pružiti je svakom djetetu sigurno i poticajno okruženje u kojem ćemo stvoriti najbolju priliku za rast i razvoj sukladno individualnim potrebama. Bit će to mjesto na kojem će djeca dobiti najbolju njegu, zaštitu, obrazovanje, ali i biti potpora mladim obiteljima za ostanak, kao i poticaj za budući dolazak u našu općinu. Zbog toga smo prijavili dva nova projekta jedan na Središnji državni ured za demografiju i mlade na Javni poziv općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini, a drugi na Nacionalni plan oporavka i otpornosti RH „Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv“ te s radošću i veseljem možemo potvrditi da smo za oba projekta dobili Odluku o financiranju i oba su odobrena, a o kakvim se projektima radi točno radi objasniti ćemo idućih dana - istaknuo je načelnik općine Petrijanec Željko Posavec.