FOTO Veleposlanik Indije u Hrvatskoj Nj.E.Raj Kumar Srivastava posjetio Općinu Cestica

Varaždinske vijesti | 13.10.2022. u 17:41h | Objavljeno u Našim krajem

Veleposlanik Indije u Hrvatskoj Nj.E.Raj Kumar Srivastava danas je posjetio Općinu Cestica, gdje ga je primio načelnik Općine Mirko Korotaj.

Boravak u Cestici iskoristio je i za posjet dvorani Osnovne škole, gdje se održava srednjoeuropska Superliga u stolnom tenisu, na kojem se natječu predstavnici Austrije, Slovačke i Hrvatske.

- Dvije sam godine u Hrvatskoj a ovo je moj prvi posjet Općini Cestica, a na ovom sam području već posjećivao Koprivnicu i Varaždin. Ovo je prekrasan kraj, blizu je Zagreba i baš uživam u današnjem posjetu i boravku u Općini Cestica. Došao sam i pogledati indijske igrače koji nastupaju na ovom turniru srednjoeuropske Superliga- rekao je veleposlanik Indije u Hrvatskoj Nj.E.Raj Kumar Srivastava

-Općina Cestica je dugo godina ulagala u sportske objekte i izgradila smo ovu dvoranu,po modelu Javno privatnog partnerstva, Dvorana se jako puno koristi, a u njoj su se održavali mnogi međunarodni sportski događaj Općina Cestica i dalje pomaže takve aktivnosti da bi ljudi dolazili u općinu Cesticu, da bi upoznali ovaj kraj i što više se u njemu zadržali. Taj naš razvoj kreće u smjeru turizma u raznim segmentima. Dogovorili smo da ćemo biti sponzori ovom stolnoteniskom natjecanju, a posebno mi je drago da smo danas ugostili veleposlanika Republike Indije u našoj zemlji - naglasio je načelnik Korotaj.