Trasu su obišli Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik MO Babinec, i načelnik Mirko Korotaj Foto: Općina Cestica/Franjo Talan

FOTO Uređenje cesta na području općine Cestica vrijedno 577.000 kuna

Varaždinske vijesti | 29.4.2018. u 16:42h | Objavljeno u Našim krajem

I u ovoj je godini nastavljena modernizacija nerazvrstanih cesta na području općine Cestica, a polaganjem asfaltnog sloja moderni pristup do svojih kuća i ostalih objekata, vinograda i voćnjaka dobili su vlasnici parcela na području zapadnog dijela naselja Falinić Breg.

Radove na asfaltiranju prometnica izvela je varaždinska tvrtka COLAS Hrvatska d.d., a trasu novoasfaltirane prometnice obišli su Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik Mjesnog odbora Babinec, i načelnik Mirko Korotaj koji je izrazio zadovoljstvo kvalitetom izvedenih radova te naglasio da će se do 1. svibnja asfaltirati još dvije dionice.

Duljina trase novoasfaltirane dionice koja se vodi pod nazivom Falinić Breg – Dobrotić je 600 metara, a vrijednost radova iznosi 422.500 kuna. Na području naselja Falinić Breg asfaltirat će se još jedan kraći odvojak, a na području naselja Veliki Lovrečan stotinjak metara novog asfalta povući će se od glavne, državne ceste D-2, prema obiteljima Županić i Borak. Asfaltiranjem te dionice lakši pristup do svojih posjeda, kuća i klijeti imat će i vlasnici parcela na zapadnom dijelu Lovrečan brega.

- Vrijednost radova na asfaltiranju spomenute tri dionice iznosi 577.000 kuna, a sredstva za financiranje i uređenja spomenutih prometnica u cijelosti su osigurana u općinskom proračunu - rekao je načelnik Korotaj.

Označeno u
Galerija slika