FOTO: U zelenilu Slugovina održano natjecanje VZO Sveti Ilija Foto: VZO Sveti Ilija

FOTO: U zelenilu Slugovina održano natjecanje VZO Sveti Ilija

I.D./Varaždinske vijesti | 18.7.2017. u 15:54h | Objavljeno u Našim krajem

Kao uvod u proslavu Dana općine Sveti Ilija, u subotu 15. srpnja na terenima Edukativno-rekreacijskog centra Slugovine u Seketinu održano je 23. natjecanje Vatrogasne zajednice općine Sveti Ilija.

U natjecanju su sudjelovala općinska dobrovoljna vatrogasna društva Sveti Ilija i Beletinec-Krušljevec, kao i DVD Podevčevo te već tradicionalni gosti iz Slovačke, OHZ Devinska Nova Ves.

U kategoriji mladeži prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sveti Ilija ispred DVD-a Podevčevo, a DVD Sveti Ilija osvojio je i prvo u kategoriji A ekipa, ispred DVD-a Podevčevo, DVD-a Beletinec-Krušljevec te gostiju iz Slovačke. Posebna atrakcija bilo je natjecanje sa starinskim vatrogasnim kolima, u kojem je ekipa iz Sv. Ilije osvojila prvo mjesto ispred DVD-a Beletinec-Krušljevec, DVD-a Podevčevo i Devinske Nove Vesi.

Svim sudionicima uručena su priznanja, a najbolje ekipe u svakoj od kategorija dobile su pehare. Nakon natjecanja ekipe su nastavile druženje u Slugovinama.

Vatrogasci će u proslavi Dana općine sudjelovati i u subotu 22. srpnja, kada će od 14 sati kod Kovinotokarske radionice Košćak u Doljanu, DVD Sveti ilija i DVD Beletinec-Krušljevec održati združenu pokaznu vježbu gašenja požara i spašavanja.