FOTO: U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Klenovnik uručena priznanja laureatima Foto: Krešimir Đurić

FOTO: U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Klenovnik uručena priznanja laureatima

M.P./Varaždinske vijesti | 7.10.2016. u 19:31h | Objavljeno u Našim krajem

Povodom Dana općine Klenovnik, koji se obilježava 11. listopada u petak 7. listopada u sportskoj dvorani OŠ Klenovnik održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su nazočili mnogobrojni uzvanici.

I dok je predsjednica Općinskog vijeća Sanda Golub u pozdravnom govoru istaknula kako su u proteklih godinu dana na sjednicama donijete mnoge odluke važne za općinu Klenovnik, načelnik Martin Oreški ukratko je podsjetio na sve provedene projekte na području općine.

U nastavku sjednice laureatima su uručene zahvalnice i priznanja. Ovogodišnji dobitnici zahvalnica su Karate klub Klenovnik i Učenička zadruga “Licitarsko srce” OŠ grofa Janka Draškovića, dok su priznanja uručena Josipu Jelenečkom koji već 10 godina vodi sekciju “Mladih filatelista” u sklopu OŠ te predsjedniku KUD-a Klenovnik Ivanu Oštarjašu.

Obilježavanje Dana općine Klenovnik nastavlja se u subotu, 8. listopada, zatvorenim nogometnim turnirom u malom nogometu. U nedjelju 9. listopada će se nakon svečane svete mise povodom Dana općine na centralnom trgu s počekom u 10 sati održati vatrogasna vježba DVD-a Klenovnik. Usto, mještanima i ostalim posjetiteljima bit će podijeljen besplatni gulaš.