Načelnik općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec podijelio darove mališanima u vrtiću Zeko Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Sveti Nikola obradovao mališane vrtića Zeko u općini Trnovca Bartolovečkog

| 6.12.2017. u 13:04h | Objavljeno u Našim krajem

Osmijehe na licima najmlađih i njihovih roditelja u Općini Trnovec Barolovečki, donio je danas Sveti Nikola koji je posjetio vrtić Zeko i obradovao sa darovima te napomenuo da nastave biti dobra kao što su bili do sada. U podjeli darova, kojeg je organizirala Općina, sudjelovao je i načelnik Općine Zvonko Šamec koji je pomogao Svetom Nikoli nagraditi dobre mališane.

- To su najljepši trenuci u radu jednog načelnika od kada sam postao načelnik. Drago mi je da mogu darivati djecu povodom blagdana Sv. Nikole. Jučer je bilo darivanje u Osnovnoj školi Trnovec, danas u dječjem vrtiću Zeko, a posjetit ćemo i vrtić Mala oaza koji radi isto na području općine u Bartolovcu, a u subotu će biti i velika predstava za djecu Žabnika, Šemovec, Bartolovca, Štefanca i Zamlake gdje ćemo također podijeliti darove - rekao je načelnik Šamec.

Općina velik dio sredstava izdvaja za mlade i djecu u Trnovcu Bartolovečkom, od čega čak 65% sredstava proračuna se izdvaja u te svrhe, a sam načelnik tvrdi da je ulaganje u budućnost, najbolje ulaganje.