FOTO Sveti Nikola mališanima iz Vinice podijelio više od 360 darova

Varaždinske vijesti | 6.12.2018. u 16:25h | Objavljeno u Našim krajem

Sveti Nikola ni ove godine nije zaboravio posjetiti viničke mališane, njih više od 360, koji su ga nestrpljivo očekivali u zgradi Općine.

Dočekujući svog najdražeg sveca, učenici Osnovne škole Vinica pripremili su pod vodstvom učiteljica Lucije Vočanec i Marijane Majhen prigodnu priredbu. Mališani u pratnji svojih roditelja uživali su u pjesmama, recitacijama i igrokazu na temu Nikolinja, ali pravo oduševljenje zavladalo je ipak kad se pojavio Sveti Nikola.

DSC_1320.JPG

Uz poruku djeci da budu dobra, sretna i vesela, najmlađem uzrastu Sveti Nikola je i osobno podijelio prigodne poklone. S obzirom na velik broj djece osigurani su vjerni pomagači koji su djelili poklone svoj ostaloj djeci, a to su i ove godine bile članice Odbora za pripremu i organizaciju Nikolinja na čelu sa zamjenicom načelnika Mirjanom Jambriško.

Ona je na samom početku programa pozdravila svu djecu i roditelje te se zahvalila svima koji su omogućili održavanje Nikolinja u Vinici, a posebno Općini koja je i ove godine osigurala sredstva u proračunu za nabavu prigodnih darova.

Priredbi u čast Svetog Nikole prisustvovao je i načelnik Marijan Kostanjevac.

DSC_1330.JPG

DSC_1323.JPG

DSC_1338.JPG

Označeno u