FOTO Smijeh dominirao 5. viničkom večeri kumedijašuv

Varaždinske vijesti | 11.2.2017. u 20:14h | Objavljeno u Našim krajem

Mještani Vinice i njihovi gosti večeras su imali priliku odlično se zabaviti i dobro nasmijati uz nastupe „Komedijaša“ iz Stažnjevca, Dramske skupine KUD-a Donji Kraljevec te KUD-aLepoglavski pušlek“. Riječ je, pogađate već, bila o "Viničkoj večeri kumedijašuv" koja se održala petu godinu zaredom u organizaciji KUD-a Vinica, a pod pokroviteljstvom Općine Vinica.

Domagoj Kovačić, predsjednik KUD-a Vinica, ističe da im je ideja o organizaciji takve večeri došla spontano na jednom sastanku prije pet godina.

- Željeli smo razbiti ovu zimsku monotoniju i depresiju te izvući ljude iz kuće kako bi se malo zabavili i nasmijali. I oni se trebaju sad u veljači za vrijeme maškara zabavljati, ne samo mačke - našalio se Kovačić.

Članovima KUD-a očito je i uspjelo u njihovoj namjeri jer je dvorana općinske zgrade u Marčanu bila dupkom puna. Zadovoljan je bio i načelnik Marijan Kostanjevac.

- U ovim vremenima svakakvih gluparija koje nas okružuju, smijeh je itekako potreban, možda i više nego druge stvari. Ljudi su danas opterećeni brigama i problemima, a ovakvim ih događanjima želimo malo rasteretiti kako bi se zabavili i opustili. Nažalost, imamo sve manje vremena za sebe jer uvijek uskaču druge stvari, no zapravo bismo trebali više misliti na sebe i kako se relaksirati. Mislim da je upravo ovo događanje prilika za to - zaključio je Kostanjevac.

Označeno u
Galerija slika