FOTO: Skupština DVD-a Svibovec Podravski

J.Š./Varaždinske vijesti | 18.3.2016. u 16:58h | Objavljeno u Našim krajem

U prostorijama TKIC-a u Svibovcu Podravskom održana je godišnja skupština DVD-a Svibovec Podravski, na kojoj su sudjelovali mnogobrojni članovi DVD-a, njihovi gosti vatrogasci te predstavnici političkog, društvenog i vjerskog života Općine Sračinec.

- Prošla godina u mnogočemu je bila povijesna za DVD Svibovec Podravski. Upornošću i radom uspjeli ste oploditi sredstva koja smo vam kao Općina bili u mogućnosti proslijediti, a isto se događalo i s opremom i sredstvima koju ste dobili od države. Čestitam vam na radu s mladima, s djecom, na obrazovanju svojih kadrova i profesionalnom pristupu svom poslu - rekao je Božidar Novoselec, načelnik Općine Sračinec.

Za izuzetan doprinos u razvoju i potpori vatrogastva DVD Svibovec Podravski dodijelio je zahvalnicu Alenu Leveriću, koji je kao zamjenik ministra gospodarstva osigurao donacije DVD-u Svibovec Podravski u opremi.

- Ovo sve što je danas predstavljeno u izvješću predsjednika DVD-a rezultat je timskog rada i ni jedan od predstavljenih rezultata ne bi bio moguć bez tima. Želim zahvaliti na priznanju koje mi je dodijeljeno, a nadam se da ću u skoroj budućnosti biti u prilici i dodatno pomoći, jer znam da oprema koju ste dobili i koju ćete još dobiti dolazi u prave ruke - zahvalio je na priznanju Alen Leverić, bivši zamjenik ministra gospodarstva.

Uz redovite aktivnosti rad društva je bio intenzivno usmjeren prema dovršetku dogradnje vatrogasnog doma, kako u tehničkoj dokumentaciji, tako u samom izvođenju, a kako bi se prema planu dovršio donji operativni dio – s dvije garaže, prostorijom tajništva, sanitarnom čvorom i pripremom za tuš kabinu.

Intenzivno se radilo na proširenju doma te su ugrađena automatska rol vrata na garaži, izvodila se elektro instalacija, premještao se plinski priključak, a zbog protupožarnog puta ugradio se ventilokonvektor te se radilo na pripremi za ostatak plinske instalacije i centralnog grijanja, koja je završena krajem godine nakon što je dograđen dimnjak. Izvršena je i primopredaja nove vatrogasne cisterne MERCEDES ATEGO i čamca s motorom koje su dobili na korištenje.

Galerija slika
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci