FOTO Plodine otvorile svoja vrata u Varaždinskim Toplicama

VV | 12.7.2023. u 16:45h | Objavljeno u Našim krajem

S velikim uspjehom započeo je rad trgovačkog lanca Plodine d.d., u srijedu 12. srpnja 2023. godine, u Varaždinskim Toplicama. Plodine d.d. je renomirana hrvatska maloprodajna trgovina koja je u Varaždinskim Toplicama otvorila svoju 121. trgovinu ukupno u Republici Hrvatskoj. Otvorenje trgovine Plodine izazvalo je zadovoljstvo gradonačelnice Dragice Ratković, koja ističe veliku potrebu za takvom trgovinom.

- Ovo je još jedan važan i veliki dan za nas. Imamo mnogo posjetitelja, što dokazuje da je ovo bila itekako potreba. Zahvaljujem investitorima koji su prepoznali našu lokaciju i shvatili koliko nam je ovakav supermarket potreban. Izgleda prekrasno i ponosni smo na to. Težimo biti perjanica kontinentalnog turizma, a ovo je dio tog plana - izjavila je gradonačelnica.

Predsjednica Gradskog vijeća Ljubica Nofta također je izrazila oduševljenje otvaranjem novog trgovačkog lanca u Varaždinskim Toplicama.

- Iznimno smo sretni zbog dolaska ovog velikog i kvalitetnog trgovačkog lanca, koji će unaprijediti kvalitetu života naših građana u ovom području - izjavila je Nofta.

Luka Ćurković, član uprave Plodina, zahvalio je Gradu Varaždinske Toplice i gradonačelnici te svima koji su sudjelovali u ovom zajedničkom projektu.

- Ovaj projekt će, kako je gradonačelnica spomenula, pridonijeti cilju da Varaždinske Toplice postanu perjanica kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Nadamo se da će ova trgovina pomoći Varaždinskim Toplicama da brzo dostignu taj cilj. Nudimo pravi supermarket s raznolikim odjelima i nadamo se da će stanovnici Varaždinskih Toplica i okolice biti izuzetno zadovoljni i sretni - izjavio je Ćurković.

Prigodom otvorenja, organiziran je besplatan roštilj i piće, osigurane su promotivne cijene tijekom cijelog dana, kolo sreće sa sigurnim dobitkom te vrijedne nagrade i odlični popusti. Napomenimo i kako Plodine u Varaždinskim Toplicama zapošljavaju 40 radnika.