FOTO Općina Trnovec B. u Šemovcu nastavila tradiciju darivanja najmlađih Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

FOTO Općina Trnovec B. u Šemovcu nastavila tradiciju darivanja najmlađih

I.D./Varaždinske vijesti | 5.12.2016. u 20:28h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Općina Trnovec Bartolovečki i Mjesni odbor Šemovec tradicionalno organiziraju priredbu i podjelu poklona mališanima uz blagdan svetog Nikole. Tako je bilo i ove godine, a priredba je u Osnovnoj školi u Šemovcu održana u subotu.

Pokloni su podijeljeni djeci od onih rođenih ove godine do učenika četvrtog razreda, iz naselja od Bartolovca do Zamlake.

Svake godine za mališane pripremamo predstavu u koju se uključuju predškolska djeca, učenici Osnovne škole Šemovec i mališani iz Dječjeg vrtića Mala oaza u Bartolovcu. Zadovoljstvo nam je vidjeti radost i veselje na dječjim licima, a i odaziv je uvijek velik. Ove godine podjelu poklona organizirali smo za 286 djece – rekla je predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Šemovec Anita Rep.

S djecom, roditeljima, bakama i djedovima na priredbi u Šemovcu bio je i načelnik općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec, koji je izuzetno zadovoljan tradicijom darivanja najmlađih uz blagdan svetog Nikole. Podsjetio je da je mala svečanost u Šemovcu samo jedna od podjela poklona djeci s područja Općine.

Na sam blagdan svetog Nikole u 9 sati bit ćemo u Dječjem vrtiću Zeko u Trnovcu, a u 14 sati u Dječjem vrtiću Mala oaza u Bartolovcu. Bit će održana i priredba u Osnovnoj školi u Trnovcu. Učenike te škole ove smo godine razveselili tabletima kojima smo opremili informatičku učionicu – kazao je Šamec.

Za poklone za djecu i tablete za Osnovnu školu Šemovec Općina Trnovec Bartolovečki iz proračuna je izdvojila oko 30.000 kuna.

 

Galerija slika