FOTO Održana tradicionalna Biciklijada Općine Sračinec Foto: Općina Sračinec

FOTO Održana tradicionalna Biciklijada Općine Sračinec

Varaždinske vijesti | 13.5.2024. u 16:19h | Objavljeno u Našim krajem

Više od 250 biciklistica i biciklista sudjelovalo je u subotu na tradicionalnoj Biciklijadi Općine Sračinec, koja se održava povodom Dana obitelji.

- Već godinama održavamo ovu lijepu akciju, u kojoj nam je cilj okupiti cijele obitelji koje će provesti nekoliko lijepih sati u kretanju u prirodi. Vrijeme nas i danas počastilo, nije prevruće, a uz obalu starog toga rijeke Drave boravit ćemo u hladu. Hvala svima koji su uključeni u ovu akciju, od djelatnika Osnovne škola Sračinec i Ženske inicijative HNS-a Podružnice Sračinec, obitelji Krobot pored čije kućice smo se zaustavili, do naših vrijednih vatrogasaca DVD-a Svibovec Podravski i policije koja je osiguravala ovu biciklijadu, - rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

>> VIDEO Više od 250 biciklista u Sračincu zaplesalo "Rim tim tagi dim", a onda - pravac Drava!

Nakon što su otplesali jedan kratki Rim tim tagi dim ples, velika kolona biciklista krenula je od Doma kulture u Sračincu, Dravskom ulicom preko derivacijskog kanala HE Varaždin, kroz Svibovec Podravski, preko novog obrambenog nasipa, sve do kućice uz Dravu, gdje su se sudionici mogli okrijepiti i družiti.

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji: