FOTO Novomarofski vatrogasci pokazali da su spremni za sve izazove Foto: Knauf Insulation

FOTO Novomarofski vatrogasci pokazali da su spremni za sve izazove

Varaždinske vijesti | 6.12.2022. u 08:15h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 2. prosinca, unutar prostora tvorničkog kruga novomarofske tvrtke Knauf Insulation održana je združena vatrogasna vježba postrojbi Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa.

Vježba se sastojala od više složenih zadataka i scenarija koji se mogu dogoditi, a svrha je bila procjena i unaprjeđenje kvalitete te brzine izvođenja taktičkih zadataka vatrogasnih postrojbi. U isto vrijeme, cilj je bio provjera sustava uzbunjivanja na području grada, koordinacija između DVD-a prilikom intervencije, upotreba vatrogasne tehnike i armature te upoznavanje vatrogasnih postrojbi s opasnostima od požara i eksplozije.

Vježbom su koordinirali i zapovijedali Krunoslav Pofuk, Zdenko Lacković i Ladislav Tuk, a svi su zadaci uspješno izvršeni. U vježbi je sudjelovalo 30 operativnih vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja VZG Novi Marof (DVD Novi Marof, DVD Knauf Insulation Novi Marof, DVD Remetinec, DVD Strmec, DVD Završje, DVD Oštrice, DVD Sudovec i DVD Podevčevo), s vatrogasnim kolima te zaštitnom i skupnom opremom.

Vježbu su uz sve djelatnike tvrtke Knauf Insulation Novi Marof pratili i predsjednik VZG Novi Marof Nedeljko Vukalović, zapovjednik DVD-a Knauf Insulation Predrag Stepan te direktor Knauf Insulationa Stjepan Mršić.

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_1.jpg

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_2.jpg

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_3.jpg

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_4.jpg

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_5.jpg

Knauf_Insulation_vatrogasna_vjezba_02122022_6.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci