FOTO Ni veliki minusi nisu spriječili prave zimske radosti u Bednji

vv | 24.1.2024. u 09:00h | Objavljeno u Našim krajem

Iako je proteklog vikenda Bednja bila jedno od najhladnijih područja u Hrvatskoj, minusi nisu spriječili prave zimske radosti. Naime, na inicijativu općinskog načelnika Damira Poljaka te organizaciju Općine Bednja i Osnovne škole Franje Serta, u Trakošćanu je u nedjelju održano druženje na snijegu.

Kako je istaknula ravnateljica škole, Sanja Majcen, događaj se organizirao u vrlo kratkom roku.

- Imamo jako suradljive učitelje, bez obzira što je bio vikend.  Obavijestili su roditelje da se organizira zajedničko druženje. Pozvani su bili i roditelji, odazvali su se i učitelji koji žive ovdje bliže. Na veliko iznenađenje, bilo je nešto više od 50-ero djece, s time da su došla i manja djeca predškolske dobi i cijele obitelji - rekla je ravnateljica Majcen te dodala kako je sve trajalo oko 2 sata, a komentari nakon bili su samo pozitivni.

- Rekli su kako bi trebalo više takvih događaja. Čak su nam se i roditelji grudali i sanjkali što je jako pohvalno. Bilo je odlično za vidjeti, svi su se družili međusobno. Djeca su željna društva, svima je bilo jako zabavno i bili su ugodno iznenađeni - rekla je ravnateljice te dodala kako postoji inicijativa da se organiziraju i druge slične aktivnosti.

Da je druženje bilo pun pogodak istaknuo je načelnik Damir Poljak koji je rekao da mu je vrlo drago da se na druženje odazvao tako velik broj djece.

- Druženje je organizirano u vrlo kratkom vremenu i drago mi je da se odazvao ovoliki broj djece, roditelja, kao i učitelja, pogotovo zato jer je bilo dosta hladno. Za sve njih su bile osigurane grickalice, kao i sokovi i topli čaj da se ugriju. Druženje je bilo pun pogodak, čak su se i roditelji sanjkali i grudali. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i veliko hvala svima koji su se odazvali na druženje - od djece, roditelja, ravnateljice i učitelja - poručio je načelnik Poljak.

Galerija slika