FOTO Nagrade za uspješne učenike i njihove mentore iz Općine Trnovec Bartolovečki

Varaždinske vijesti | 1.6.2021. u 08:30h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Trnovec Bartolovečki nagradila je uspješne učenike i njihove mentore za rezultat koje su postigli na županijskim i državnim natjecanjima u školskoj godini 2019./2020. Ta je školska godina bila specifična zbog pandemije koornavirusa.

Nagrađeni su učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na županijskim natjecanjima ili su se visokim rezultatom plasirali i sudjelovali na državnom natjecanju ili su pak predloženi za državnu razinu natjecanja u školskoj godini 2019./2020., a koja su naknadno održana u drugoj polovici 2020. godine.

Nagrađeno je 11 učenika i sedmero mentora Osnovne škole Trnovec te 13 učenika i četvero mentora Osnovne škole Šemovec, za što je Općina Trnovec Bartolovečki izdvojila ukupno 21.500 kuna.

Iz Osnovne škole Trnovec nagrađeni su učenici Fran Kosec, Jelena Mikulić, Luka Jerešić, Dorotea Marketin, Lina Kukec, Tijana Krišto, Borna Stančin, Nives Jerešić, Josip Kosec, Borna Jambrek i Antonio Sukanec te njihovi mentori Ljiljana Mišak, Emanuela Timin Perić, Draženka Magić, Mirjana Vugrinec, Željko Uremović, Sanja Prešnjak i Domin Jurišić.

Iz Osnovne škole Šemovec nagrađeni su učenici Stephany Težak, Ema Pačalat, Noah Sitar, Anja Špoljarić, Damian Kolarić, Vito Milak, Leon Ptiček, Luka Ptiček, Mark Marčec, Katja Žganec, Lara Pačalat, Lucija Topolovec i Lorena Horvat, kao i njihovi mentori Dijana Božak, Valentina Barulek Boltižar, Marija Vugrinec i Damir Popović.

Učenicima i mentorima čestitao je i nagrade uručio načelnik Zvonko Šamec koji je istaknuo da je najbolje ulaganje u budućnost ono u izvrsne mlade ljude.

– Poznato je da Općina Trnovec Bartolovečki pomaže svoje mlade stanovnike, od rođenja do studija, a jedan oblik, ne samo pomoći, već i male nagrade, je i ovaj za uspjehe učenika na natjecanjima. Naši učenici redovito su izvrsni na natjecanjima što je rezultat i njihovog, kao i truda i zalaganja njihovih mentora. Čestitam im i siguran sam da ćemo o novim uspjesima učenika slušati i dalje – poručio je načelnik Šamec.

Galerija slika