FOTO Na Ljubeškom trgu danas upriličeno zajedničko potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za sve studente Foto: Xm studio

FOTO Na Ljubeškom trgu danas upriličeno zajedničko potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za sve studente

Varaždinske vijesti | 30.10.2021. u 16:15h | Objavljeno u Našim krajem

Na Ljubeškom trgu, danas je upriličeno zajedničko potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za sve studente, u nazočnosti načelnika Općine Ljubešćica Nenada Horvatića.

Nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu stipendija studentima Općine Ljubešćica za akademsku godinu 2021./2022. Komisija za dodjelu stipendija Općine Ljubešćica na sjednicama održanim 15. i 20. listopada 2021. godine utvrdila je prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine i prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine.

Prema prijedlogu Liste kandidata za dodjelu stipendija studentima 1.godine pravo na stipendiju ostvaruje 11 studenata, a prema prijedlogu prijedlog Liste kandidata za dodjelu stipendija od 2. godine pravo na stipendiju ostvaruje 17 studenata.

Trinaestu godinu zaredom stipendija za studente koji studiraju na području Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije iznosi 500,00 kuna mjesečno, a za studente koji studiraju na području grada Zagreba i ostalih županija u Republici Hrvatskoj iznosi 700,00 kuna mjesečno.

Galerija slika