FOTO Djeda Mraza pred KC Ivan Rabuzin dočekali brojni mališani

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.12.2016. u 16:39h | Objavljeno u Našim krajem

Protekla subota, 17. prosinca bila je vrlo bogata programom vezanim uz Mali Advent u Marofu.

Sve je započelo u 15 sati dolaskom Djeda Mraza pred KC Ivan Rabuzin gdje su ga čekali brojni mališani ispitujući ga kakve sanjke vozi i kako mu je bilo na dugom putu.

Želje koje su mu šapnuli ubacili su u sandučić za Božićne želje te sad nestrpljivo očekuju najdraži im blagdan. Nakon kratkog programa i podjele slatkiša uslijedilo je slikanje pred Kućom Djeda Mraza.

Kako je bilo iznimno hladno djecu su organizatori ubrzo pozvali na toplo, u veliku dvoranu Kulturnog centra , gdje ih je sa igrokazom "Božićna priča" razveselila grofica Lujza. Igrokaz je pripremio prof. Tibor Martan. A grofica je donijela i tortu te su se tako prisutni mogli i počastiti.

Nakon kratkog predaha program se ponovno preselio van te su se u 18 sati posjetioci okupili na paljenju 4. adventske svijeće. Ovu je svečanost svojom pjesmom ovaj put uveličao zbor „Kraljice mira“ iz Podruta pod vodstvom Tajane Salaj.

Ovime je „Mali Advent u Marofu“ uspješno završen i svim provedenim programima iz TZ Grada Novog Marofa i POU Novi Marof iznimno su zadovoljni te se zahvaljuju svima koji su na bilo koji način podržali programe.

Galerija slika